Culinaire buffetten.

Bourgondisch.

23,50 per persoon

Gerechten

  • Kippendij met zoetzure saus, sesamzaad en lente-ui
  • Gehaktballetjes met verse munt en een honing-thijmsaus.
  • Halsrollade van procureur gevuld met pesto, gebrande noten en salie.
  • Sappige stukken witvis gemarineerd in knoflook-kerrie marinade met boerengroenten.
  • Zalmzijde ingewreven met citroen-peperspecerijen.

Salades

  • Appel-koolsalade met een frisse yoghurtdressing.
  • Penne pasta met tapenade, wilde tomaten, olijven, basilicum en paprika.
  • Grove couscous met munt, komkommer, feta en cherrytomaat.

Bijgerechten

  • Aardappels in de schil met rozemarijn, tijm en knoflook gegaard in de oven.
  • Assortiment vers afgebakken vloerbrood met kruidenboter en tapenades.

Mediterraans.

23,50 per persoon

Gerechten

  • Vistajine: sappige vis gestoofd in een saus van tomaten, venkelzaad, Spaane peper, verse koriander en ras el hanout.
  • Kofte: half-om-half gehakt met verse munt en Arabische kruidenmix in een tomatensalsa-saus.
  • Gyros: Grieks gekruid vlees met knoflooksaus en pitabroodjes
  • Kip-souvlaki: spiesje van malse blokjes kippendij gekruid met Griekse souvlaki kruiden.
  • Mediterraanse gamba’s met knoflook en citroen.

Salades

  • Wortelsalade met tahin
  • Frisse tabouleh salade met watermeloen en munt.
  • Griekse salade met olijven, diverse soorten paprika, komkommer, rode ui, oregano en feta.

Bijgerechten

  • Assortiment vers afgebakken vloerbrood met kruidenboter en aioli.
  • Huisgemaakte tzatziki: overheerlijke salade van komkommer met een saus van yoghurt en knoflook.

Italiaans.

23,50 per persoon

Gerechten

  • Porchetta: varkensvlees op z’n Italiaans in de vorm van een rollade.
  • Italiaanse kabeljauwschotel met rode pesto marinade, courgette, cherrytomaat en rode ui.
  • Siciliaanse penne met tonijn: tonijn, kappertjes, cherry-tomaat, zwarte olijven en oregano.
  • Pasta-pesto: penne met gemarineerde kip, brocolliroosjes en huisgemaakte pesto.
  • Lasagna originale: ricotta-spinazie, bolognese, bechamel en krokante pangrattato.
  • Gegrilde groenten: mix van paprika, courgette, wortel en aubergine.

Salades

  • Panzanella: Toscaanse broodsalade, gemengde tomaten, kappertjes, rode ui en basilicum.
  • Flinterdun gesneden carpaccio: getrancheerde ossenhaas op een bedje van jonge krulandijvie met ongezouten pinda’s, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
  • Vitello Tonnato: flinterdun gesneden kalfsvlees met een tonijn-mayonaise, kappertjes en diverse slasoorten

Bijgerechten

  • Assortiment vers afgebakken vloerbrood met kruidenboter en tapenade.

Oosters.

23,50 per persoon

Gerechten

  • Nasi Goreng: gewokte groenten met Aziatische kruidenmix witte rijst en zoete ketjap
  • Chinese bami: gewokte mie met knapperige groenten en rul gebakken ei. 
  • Indonesische Rendang: Traag gegaard rundvlees met diversere Aziatische smaakmakers waaronder citroengras, kurkuma en Thaise gember.
  • Indonesische kippendij: saté van kippendij gemarineerd volgens familierecept met zoetzure saus, sesamzaad en lente-ui.
  • Indonesische sajoer boontjes: heerlijk pittig groentegerecht op basis van sperziebonen met rode peper en kokosmelk.
  • Thaise tofu: Tofu op basis van sojabonen met de gemengde smaak van pinda en gember zijn de basis van een heerlijk Thais gerecht waar iedereen dol op is.
  • Sambal goreng telor: kruidige eieren in sambal-tomatensaus met kokos. Lekker vegetarisch Indisch gerecht.

Salades

  • Verse atjar-tjampoer salade van wortel en witte kool
  • Zoetzure komkommersalade met rode peper

Bijgerechten

  • Kroepoek
  • Cassave
  • Sambal
  • Seroendeng
  • Gebakken uitjes

Heer en Beekstraat 51
5242 AC Rosmalen
+31(0)73 303 5332