Culinaire buffetten.
Bourgondisch.
€23,50 per persoon
Gerechten
- Kippendij met zoetzure saus, sesamzaad en lente-ui
- Gehaktballetjes met verse munt en een honing-thijmsaus.
- Halsrollade van procureur gevuld met pesto, gebrande noten en salie.
- Sappige stukken witvis gemarineerd in knoflook-kerrie marinade met boerengroenten.
- Zalmzijde ingewreven met citroen-peperspecerijen.
Salades
- Appel-koolsalade met een frisse yoghurtdressing.
- Penne pasta met tapenade, wilde tomaten, olijven, basilicum en paprika.
- Grove couscous met munt, komkommer, feta en cherrytomaat.
Bijgerechten
- Aardappels in de schil met rozemarijn, tijm en knoflook gegaard in de oven.
- Assortiment vers afgebakken vloerbrood met kruidenboter en tapenades.
Mediterraans.
€23,50 per persoon
Gerechten
- Vistajine: sappige vis gestoofd in een saus van tomaten, venkelzaad, Spaane peper, verse koriander en ras el hanout.
- Kofte: half-om-half gehakt met verse munt en Arabische kruidenmix in een tomatensalsa-saus.
- Gyros: Grieks gekruid vlees met knoflooksaus en pitabroodjes
- Kip-souvlaki: spiesje van malse blokjes kippendij gekruid met Griekse souvlaki kruiden.
- Mediterraanse gamba’s met knoflook en citroen.
Salades
- Wortelsalade met tahin
- Frisse tabouleh salade met watermeloen en munt.
- Griekse salade met olijven, diverse soorten paprika, komkommer, rode ui, oregano en feta.
Bijgerechten
- Assortiment vers afgebakken vloerbrood met kruidenboter en aioli.
- Huisgemaakte tzatziki: overheerlijke salade van komkommer met een saus van yoghurt en knoflook.
Italiaans.
€23,50 per persoon
Gerechten
- Porchetta: varkensvlees op z’n Italiaans in de vorm van een rollade.
- Italiaanse kabeljauwschotel met rode pesto marinade, courgette, cherrytomaat en rode ui.
- Siciliaanse penne met tonijn: tonijn, kappertjes, cherry-tomaat, zwarte olijven en oregano.
- Pasta-pesto: penne met gemarineerde kip, brocolliroosjes en huisgemaakte pesto.
- Lasagna originale: ricotta-spinazie, bolognese, bechamel en krokante pangrattato.
- Gegrilde groenten: mix van paprika, courgette, wortel en aubergine.
Salades
- Panzanella: Toscaanse broodsalade, gemengde tomaten, kappertjes, rode ui en basilicum.
- Flinterdun gesneden carpaccio: getrancheerde ossenhaas op een bedje van jonge krulandijvie met ongezouten pinda’s, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
- Vitello Tonnato: flinterdun gesneden kalfsvlees met een tonijn-mayonaise, kappertjes en diverse slasoorten
Bijgerechten
- Assortiment vers afgebakken vloerbrood met kruidenboter en tapenade.
Oosters.
€23,50 per persoon
Gerechten
- Nasi Goreng: gewokte groenten met Aziatische kruidenmix witte rijst en zoete ketjap
- Chinese bami: gewokte mie met knapperige groenten en rul gebakken ei.
- Indonesische Rendang: Traag gegaard rundvlees met diversere Aziatische smaakmakers waaronder citroengras, kurkuma en Thaise gember.
- Indonesische kippendij: saté van kippendij gemarineerd volgens familierecept met zoetzure saus, sesamzaad en lente-ui.
- Indonesische sajoer boontjes: heerlijk pittig groentegerecht op basis van sperziebonen met rode peper en kokosmelk.
- Thaise tofu: Tofu op basis van sojabonen met de gemengde smaak van pinda en gember zijn de basis van een heerlijk Thais gerecht waar iedereen dol op is.
- Sambal goreng telor: kruidige eieren in sambal-tomatensaus met kokos. Lekker vegetarisch Indisch gerecht.
Salades
- Verse atjar-tjampoer salade van wortel en witte kool
- Zoetzure komkommersalade met rode peper
Bijgerechten
- Kroepoek
- Cassave
- Sambal
- Seroendeng
- Gebakken uitjes
Heer en Beekstraat 51
5242 AC Rosmalen
+31(0)73 303 5332